In 2019 viert onze vereniging haar 40 jarig bestaan.

Op zaterdag 31 augustus vieren wij ons 40 jarig jubileum. Een hele mijlpaal in de historie van onze vereniging. Op deze dag willen wij ons beste beentje voorzetten en er een onvergetelijke dag van maken.

We hebben met zorg een mooi programma samengesteld waarin wij onze hobby met en door de leden aan U willen voorstellen, met een gevarieerd programma dat doorlopend plaatsvind van 11.00 uur in de ochtend tot 22.00 uur ’s avonds, waarbij we afsluiten met kleurrijk nachtvliegen.
Op onze jubileum dag presenteren we een veelheid aan verschillende modellen en methoden van het modelvliegen. Van helikopters en drones tot en met motorvliegtuigen, zwevers, parapenten, starten met een lier, slepen van zwevers, kunstvluchtprogramma’s vliegen, parcours vliegen met drones en snoepjes afgooien voor de kinderen. Ook willen wij U een inkijk geven in de historie van het modelvliegen door het laten zien van de vele ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden in de afgelopen decennia en vele mooie oude modellen.
Iedereen die interesse heeft in deze fantastische hobby is van harte welkom op zaterdag 31 augustus vanaf 11.00 uur op ons vliegveld gelegen op het plateau tussen Nijswiller en Hilleshagen (Biesweg). Misschien heb je ook al eens nagedacht om te beginnen, maar de stap nooit gezet, dan is dit ook een ideale mogelijkheid om met clubleden van gedachten te wisselen. We verzoeken wel in verband met beperkte parkeerruimte om de locatie te voet te bezoeken. Voor bezoekers met invalidenpas zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.